Säljare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Med hela vår tjänsteportfölj som dörröppnare ansvarar du som säljare på Montico HR Partner för att sälja våra rekryterings- och bemanningstjänster till näringslivet i Blekinge med Karlskrona som bas. Du jobbar proaktivt med uppsökande försäljning. Främst med fokus på bearbetning av nya kunder, där du skapar, vårdar och utvecklar goda kundrelationer. Organisatoriskt tillhör du regionen och rapporterar direkt till regionchefen. På eget initiativ och i samarbete med regionchefen beslutar du och genomför överenskomna försäljningsinsatser. Allt med ett tydligt omsättningsmål som måttstock. Du håller koll på viktiga händelser i din marknad och med stöd av befintlig säljprocess finner du vägar som leder till framgång. Självklart tar du också en aktiv roll i Montico HR Partners kontinuerliga utveckling.

Din profil

Du har god erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och ett väl etablerat kontaktnät med många beslutsfattare i Karlskrona med omnejd. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning är det klart meriterande. Du vet att framgång föds genom hög aktivitet med fokus på etablerandet och vidmakthållandet av många affärskontakter. Att ta och äga initiativet är självklart för dig. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och ger dig inte förrän du nått hela vägen. Självklart alltid med både det egna företagets och kundens bästa för dina ögon.
B-körkort är ett krav och möjlighet till tjänstebil finns efter provanställningsperioden.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.
Sista ansökningsdatum är den 18 december, men vi gör löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktperson försäljningschef Jonas Borg, tel: 0140-599060.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Jonas Borg, 0140-59 90 60

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Montico HR Partner vill fortsätta växa och söker dig som gillar att jobba utåtriktat och målinriktat med tjänsteförsäljning. Vår koncern erbjuder tjänster inom hela HR-området, så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Nu vill vi erbjuda fler företag denna möjlighet och vi söker därför Karlskronas bästa tjänstesäljare.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.