Provledare till spännande företag!

Om jobbet

Få chans att utveckla dina ledaregenskaper! Här jobbar du i en varierande roll med fokus på lagkänsla och samarbete. Urval sker löpande, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som provledare hos vår kund kommer du att ansvara för en grupp bestående av ca 8st montörer. Din uppgift är att leda det vardagliga arbetet med kvalitetstestning av kablar. Detta kan bland annat innefatta tryckprov i vatten, olika vridmoment samt undersökning av påverkan av olika dragkrafter. I rollen som provledare hos vår kund utgör du länken mellan projektledaren och montörerna. En stor del innebär att finnas till hands för gruppen i det dagliga arbetet. Mer konkret kommer tjänsten att innebära:
  • Arbetsledning
  • Planering inför prov - material, tidsspann osv.
  • Dokumentation av prov
  • Administration
För att få förståelse för arbetet och för att lära känna gruppen kommer du inledningsvis prova på jobbet som montör. Tjänsten kan komma att innebära resor.

Din profil

För att lyckas i rollen är du driven, trygg och pedagogisk! Då du kommer att utgöra länken mellan projektledaren och montörerna är det också viktigt att du är strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du har ett stort tekniskt intresse men är också intresserad av att leda och utveckla en grupp!

Skallkrav:
Teknisk utbildning - högskola eller YH
Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort

Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning
Utbildning mot mekanik

Villkor

Ort: Karlskrona
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund är en av de världsledande leverantörerana av kabelsystem med högsta möjlig spänning! Deras högspänningslaboratorium är ett av Sveriges största med tillgång till avancerad utrustning för provning av kabelsystem inom både AC och DC.

Mer info om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.