Projektchef Blekinge

Om jobbet

Kom och hjälp oss att få vår verksamhet i Blekinge att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden i vår geografi och har just nu flera intressanta bostadsprojekt på gång. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu en projektchef till vår avdelning Building Sydost som arbetar med bostäder och kommersiella fastigheter.

Här är dina utmaningar
Som projektchef kommer du att ha ett resultat- och ledaransvar för våra verksamheter i Karlskrona och Karlshamn. Du får det övergripande ansvaret för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Naturligtvis genomförs detta i överensstämmelse med NCCs värderingar, policys, samt lagar och avtal. Du leder produktionsprocessen, enligt NCCs verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet.

Som Projektchef i Blekinge blir du även ansvarig för marknadskontakter vilket innebär att du ska bevaka marknaden samt bearbeta presumtiva kunder. Du får ett chefsansvar för ett antal platschefer, arbetsledare samt yrkesarbetare vilket bl.a. innefattar löne- och medarbetarsamtal. Du kommer att rapportera till produktionschefen i Kalmar. Utmärkande för NCCs arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning samt flerårig erfarenhet från byggproduktion. Vi ser att du har goda kunskaper om produktionsplanering- och kalkyler, ekonomiskt uppföljning och olika produktionsmetoder. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. För att passa i rollen ser vi också att du har erfarenhet av ledarskap samt drivit projekt med underställd personal.

Du har en positiv inställning, visar stort engagemang och har förmågan att självständigt driva ett eller flera projekt mot uppsatta mål. Detta kräver stark drivkraft, stor trygghet och integritet. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare och vill aktivt bidra till deras utveckling. Du har lätt för att bygga nätverk, skapa och upprätthålla relationer med såväl kunder som andra intressenter.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Resor i tjänst förekommer vilket innebär att du behöver ha körkort.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist, Sara Berger 0700-88 71 34 eller Produktionschef Jonas Kristiansson, 0706- 80 21 35. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-01-05.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 jan

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.