Produktionsplanerare Tele/IT till Försvarsmakten

Försvarsmakten · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

FÖRSVARSMAKTEN

Produktionsplanerare Tele/IT, Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS)

Vi är 20 medarbetare vid genomförandeavdelning Ronneby som utför drift och underhåll av Försvarsmaktens Tele och IT system. Vi säkerställer kommunikationen för Försvarsmaktens övriga förband och är placerade vid Ronneby Garnison med södra Sverige som arbetsområde. Arbetet utförs i huvudsak vid Ronneby Garnison i Kallinge. Dock förekommer resor i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Stödja Sektionschef/Avdelningschef med beredning, planering och uppföljning av produktionen.
 • Materiel och lagerhantering.
 • Utföra förekommande administrativa uppgifter.
 • Medverka vid avdelningens utveckling och planeringsarbete.
 • Vara ett administrativt stöd till produktionspersonalen.
Kvalifikationer:
 • För tjänsten erfordras 3-årig gymnasieutbildning.
 • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt god kännedom. om Tele eller IT produktion.
 • Körkort minst B.
 • God fysik.
Meriterande:
 • Erfarenhet och kunskap om Försvarsmaktens lednings- och IT/sambandssystem samt kännedom om Försvarsmaktens materiel/utrustningar.
 • Eftergymnasial utbildning inom Tele/IT.
 • Genomförd militär grundutbildning.
Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann och säkerhetsmedveten, har god initiativförmåga och är strukturerad i ditt arbete. Du är våra teknikers bakre stöd vilket innebär att stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper som t ex servicemedvetenhet och samarbetsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid upplysningar är du välkommen att kontakta Sektionschef Christina Brehmer, 0457-471493 eller Avdelningschef Joakim Åstrand, 0457-471000.

Fackliga företrädare: 

OFR/ O Göran Levin 013-28 37 87
OFR/ S Clarence Arnstedt 013-28 45 44
SEKO Jörgen Stehn 070-677 99 21
SACO Pär Lohman 0589-408 33

Övrigt:
Placeringsort: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband i Kallinge, arbete kan även förekomma i övriga delar av landet.
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Försvarsmakten eftersträvar en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället och arbetar aktivt för mångfald och jämnställdhet. Vi ser därför gärna kvinnliga sökande till denna befattning.

Välkommen med din ansökan senast 2016-10-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Ronneby
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Visa var