Produktionspersonal till sammansättning

Om jobbet

Jobbeskrivning

Du kommer att arbeta i sammansättningen hos vår kund som är verksam inom fordonsindustrin. Arbetet innefattar olika moment så som robotkörning, clinchning och nitning, Materialet du arbetar med är aluminium Det är viktigt att du har en mycket god avsyningsförmåga då detaljerna håller hög kvalitet. Finishen på arbetet kravställs vara perfekt. På sammansättningen är det meriterande om du har tidigare svetskunskaper.
Arbetstiden kan vara belagd dagtid/fm/kväll/natt.

Personliga egenskaper

Du har erfarenhet från verkstadsindustrin gärna fordnnsindustrin och du har ett gott öga för detaljer och en drivkraft att lämna ett arbete som håller hög kvalitet. Svetslicens eller tidigare erfarenhet av svets är meriterande. Svetsprov kan komma att avläggas ute hos kund för att säkerställa din kompetens.
Du innehar truckkort, TLP 10, samt körkort och tillgång till egen bil.

Frågor om tjänsten besvaras på mejl ansokan.vaxjo@uniflex.se

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mvh Uniflex Bemanning & Rekrytering
Jobbfakta
Ort
Olofström
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla Sofia Ragnarsson

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.