Processoperatör

Om jobbet

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av processövervakning/processtyrning, samt förberedande och färdigställande av produkten. Det förekommer även allmänna drift och underhållsuppgifter i arbetet, skötsel av utrustning och lokal samt visst analysarbete. Detta kräver att du är praktiskt lagd, har ett tekniskt intresse, är flexibel, nyfiken och kan se lösningar och helhet i tekniska sammanhang. Du måste vara beredd att hoppa in i olika arbetsmoment, vilja lära nya saker, kunna arbeta självständigt och ha känsla för kvalitet. Vi är ett litet företag där alla är beredda att rycka in vid behov, därför söker vi också en medarbetare som trivs i en liten organisation i snabb utveckling.

Vi förutsätter att du har processteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser det som en stor fördel om du har kunskaper i drift och underhåll av processrelaterad maskinutrustning samt erfarenheter av kemisk industri. Datorvana i processammanhang, Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Processteknisk erfarenhet i kvalitetsstyrda sammanhang är en merit.

Känner du igen dig i beskrivningen och tycker att detta låter intressant så vill vi gärna ha din intresseanmälan snarast. Skicka din ansökan (cv och personligt brev) senast 2016-11-01 via mail till magnus.hedsten@deflamo.com. Ange Processoperatör i ämnesraden.

Tjänsten är på heltid och för närvarande är arbetstiden förlagd till dagtid, men vi planerar för ett framtida skift- och jourarbete då vi expanderar. Provanställning 6 mån tillämpas.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Hedsten, 0739-818178

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Deflamo AB (publ) är ett specialkemiföretag som utvecklar, producerar och säljer det miljövänliga och biologiskt nedbrytbara flamskyddsmedlet Apyrum. Vi fokuserar främst på att ersätta konventionella flamskyddsmedel i plaster och andra polymera material, men vi samarbetar även med kunder inom flera olika områden som t ex papper, trä och textilier avseende applikationsutveckling. Företaget har idag 9 anställda med huvudkontor i Malmö och en produktionsanläggning i Karlshamn. Vi söker nu vår första processoperatör till den nya anläggningen som är placerad på Västra kajen (AAK-området). Du kommer, tillsammans med produktionsledaren, att vara med om att driva och optimera denna anläggning. Initialt kommer det i första hand att handla om en pilot- och testverksamhet.