Obstretriker/gynekolog sökes till Karlshamn v.43-48

Om jobbet

Om uppdraget

Heltid v.43-48 på på kvinnokliniken i Karlshamn. Läkare skall även ha kompetens att ta mottagningar inom Kvinnohälsovården v 47.

Dina arbetsuppgifter

Se ovan

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du är specialiserad inom obstretrik/gynekologi.

Du är en anpassningsbar, social och ödmjuk person som gillar utmaningen i att komma in i en ny verksamhet och leverera god läkarvård. Du är allra helst en färdigutbildad allmänspecialist eller en duktig ST-läkare.

Passar detta in på dig är du vår nya stjärna!
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Ring Jennie Adalberth, 0723-869325

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget