Nyexad .NET Utvecklare

Framtiden · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Är du nyexaminerad .NET Utvecklare med brinnande intresse för utveckling? Löpande urval - var snabb med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult med utveckling av en webbapplikation, Du sitter inhouse i ett mindre team bestående av seniora utvecklare. Aktuella tekniker är främst .NET, C# och MSSQL.

Ansök omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Din profil

Skallkrav

Utbildning inom utveckling, t.ex Systemvetenskapling
Goda kunskaper .NET / C#

Som person är du nyfiken och hungrig på att sätta tänderna i ditt första jobb som utvecklare! Du har ett starkt intresse för programmering, du vågar att fråga och väljer att se lösningar framför problem. Konsultrollen kräver att du även är ansvarsfull, kommunikativ och noggrann.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Susanne Wieslander, 0704-44 97 87

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vår kund är ett större IT-konsultföretag. De jobbar främst med stora till medelstora kundföretag.

Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.