Nova Software söker nu Kundansvarig Säljare

Om jobbet

Nova Software AB utvecklar och levererar kvalificerat IT-baserat verksamhetsstöd för skolsektorn. Med mer än 30 år i branschen är vi idag marknadsledande inom bl.a. schemaläggning och frånvarohantering. Nova Software är i en expansiv fas och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare och att få vara en del av ett redan lyckat och välmående team. Vi är för närvarande över 60 anställda, lokaliserade centralt i Falköping. Kundbasen består främst av svenska kommuner och friskolekoncerner. Besök oss på www.novasoftware.se

Nova Software söker nu Kundansvarig Säljare

Har du erfarenhet av komplex försäljning inom B2G eller B2B? Vill du arbeta i en organisation där du som medarbetare får möjlighet att påverka och göra skillnad? Då kan du vara den som vi nu söker!


Nu har du möjligheten att få vara med Nova Software på en spännande resa framåt.
Nova Software samarbetar med Badenoch & Clark inom Adecco Group i denna rekryteringsprocess och anställning sker direkt av Nova Software.

Hur ser din arbetsdag ut på Nova Software?
Som Kundansvarig hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med komplex försäljning inom B2G och B2B. Du ansvarar för att våra kunder är uppdaterade kring Nova Softwares hela produkterbjudande. Du planerar, driver och leder försäljning inom ditt distrikt..

Hos oss ansvarar du för hela säljprocessen från prospektering till avtalsförhandling, löpande uppföljning och framförallt säkerställer du att kunden får en optimerad affär med största kundnytta. I dialog med kund utvecklar du kundens verksamhet med hjälp av våra befintliga och kommande lösningar. I samarbete med kollegor inom och utanför företaget planerar du och genomför gemensamma kundaktiviteter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:
Planera och utföra säljarbete och avstämningsmöten med kund.Kontinuerligt arbeta med att uppdatera kund kring Nova Softwares produkterbjudande.Ansvara för upphandlingar inom ramen för LOU samt avrop via Kammarkollegiet.

Nova Software söker:
Dig som har stor vana vid arbete med långa försäljningsprocesser och konsultativ försäljning. Du har god vana att bygga vidare på befintliga relationer samt initierar och uppsöker nya kontakter och nätverk hos såväl nya som befintliga kunder. Du har högskoleutbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Nova Software har sitt huvudkontor i Falköping och ditt distrikt kommer att omfatta framförallt Södra Sverige: (Skåne, Blekinge, Halland, Småland). Det finns möjlighet att utgå från området som du är bosatt i.

Du är en person som trivs väl vid att arbeta självständigt och strukturerat och du har en hög social kompetens. Självklart tycker du om och trivs att vara nära kunden, arbeta konsultativt och ha en stor vilja att utveckla Nova Softwares produkterbjudande till kunderna. Du kommunicerar väl, både muntligen och skriftligen på svenska och engelska.

Är du intresserad?
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 6 november. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark inom Adecco Group.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget