Mekanik konstruktör - Karlshamn

Om jobbet

Vi söker en mekanisk konstruktör till vår verksamhet i Karlshamn.

Vi behöver förstärka vår teknikavdelning med en mekanisk konstruktör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade konstruktörer som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Konstruktion.

- Beräkning.

- Kund och leverantörskontakter.

- Beredning av kundförfrågningar.

- Delprojektledare för konstruktionsfasen

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är civil eller högskoleingenjör i maskinteknik eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har flera års erfarenhet som konstruktör inom automationsutrustningar då du kommer att ta en ledande roll med konstruktionsansvar i våra projekt.

Mjukvaror: Vi arbetar i CAD-programmet Inventor (även i viss mån Solid Works). Kunskap och erfarenhet av FEM-beräkningar är meriterande.

Vad erbjuda vi dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Samtidigt är vi i startfasen av en stor byggnation som kommer ge oss helt nya och ändamålsenliga lokaler och tydliggöra oss som ett komplett leverantör av automationsprodukter. Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Andreas Eriksson på 070-8424141070-8424141 alt. andreas.eriksson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Eriksson, 0708-424141

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Evomatic AB

är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 50-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga. Vi arbetar över hela landet med företag inom så skilda branscher som automotive, livsmedelsindustri, tillverkningsindustri och engineering.En sak har våra kunder gemensamt - de har behov av en erfaren specialist inom automationsteknik.
Vi levererar nyckelfärdiga utrustningar och ansvarar för konstruktion, programmering, installation, driftservice och eftermarknad. Oavsett vad ditt företag har för behov inom plockning, packning och palletering - så har vi tekniken och kompetensen för att konstruera pålitliga robotceller som ger ett effektivt produktionsflöde i din verksamhet.


Hitta hit

Karlshamn Visa på karta

Visa var