Manager Devops Leverans och Service

Om jobbet

Manager Devops Leverans och Service

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom bl.a. IT, webbutveckling, drift och projektledning. Och det i en digital värld där vi utvecklar nya sätt att dela kunskap och hitta nya samarbetsformer. Där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen kolla på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Manager Devops Leverans och Service på Telenor?
Som Manager för Devops Leverans och Service team är du del i IT Core ledningsgrupp och ansvarar för att leda teamet genom dagligt ledarskap samt leverera på budget för utveckling och drift. Du och teamet har en roadmap/ backlogg som ni ska leverera på och som ska hålla en kvalitet enligt uppsatta mål. En annan viktig del i din roll är att hantera stakeholders i form av andra devops enheter internt, externa partners samt att säkra governance med Operation Management.

Du kommer i denna roll få möjlighet att vara del av Telenors digitala transformation samt att vara med att implementera ett nytt way-of-work inom Telenor.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Högskole/universitetsutbildning inom teknik/mjukvarutveckling
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att leda ett team
 • Erfarenhet av att leda seniora medarbetare
 • Förmåga att presentera och kommunicera information på ett tilltalande och anpassat sätt
 • Kombination av teknisk förståelse och affärsförståelse
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal
 • Erfarenhet från Telekom
Det är också bra om du har:
 • Certifiering i agila metodiker
 • Ekonomiutbildning
 • Erfarenhet av att leda agil transformation
 • Agil transformation
Du är en duktig ledare som ger teamet en tydlig riktningskänsla, du motiverar och samordnar andra så att de behåller fokus på målen samtidigt som du utvecklar andra genom delegering, överlåtande av ansvar samt coachning; att stötta dina medarbetare i deras yrkesmässiga och personliga utveckling är något du själv motiveras av. Som person är du kommunikativ och tydlig i dina budskap. Du har en förmåga att se och ta vara på affärsmöjligheter och har ett starkt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet och är duktig på att överföra dina visioner till en fungerande strategi. Kvalitet är viktigt för dig och du är resultatfokuserad .

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Karlskrona

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Patrik Hall, rekryterande ledare, +46709335060 eller Patrik.Hall@telenor.se Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

IT ansvarar för strategi, planering, utveckling och drift av Telenor Sveriges IT. Vi arbetar i DevOps-team med moderna agila arbetssätt i nära samverkan med affären och partners.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Karlskrona Visa på karta

Visa var