Legitimerad Sjuksköterska sökes till Blekinge!

Om jobbet

Vill du satsa på din egen utveckling på en ny arbetsplats? Vill du möta nya människor? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du som sjuksköterska kommer arbeta som konsult för Adecco och ha uppdrag på olika avdelningar och därmed ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på olika avdelningar. Vi tar tillvara på din kompetens och dina önskemål för att även hitta andra intressanta uppdrag för dig.

Vem trivs här?
Du som har arbetat minst två år som legitimerad sjuksköterska och som är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult. Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Varierade arbetstider och tjänstegrad enligt dina önskemål.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Vid frågor vänligen kontakta Sofia Loving 08-59898022, sofia.loving@adecco.se

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.