Junior mekanisk konstruktör till bolag i Karlshamn

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en mekanisk konstruktör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade konstruktörer som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin. Som konstruktör arbetar du i flera olika projekt parallellt och du får en mycket variationsrik och spännande roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konstruktion
  • Översättning av ritningsunderlag från 3D till 2D
  • Projektmöten
  • FEM-beräkningar kan förekomma
Din profil

Vi tror att du som söker har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor och kunder. Eftersom du mestadels kommer jobba i projektform söker vi dig som är kommunikativ och tydlig. Slutligen söker vi dig som är ambitiös, driven och du har ett stort kundfokus.

Krav
  • Högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik alternativt erfarenhet av liknande uppgifter
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Kunskap i CAD-program
Meriterande
- Kunskap i Inventor

Villkor

Arbetstider: 07.00-16.00.
Omfattning: Heltid.
Ort: Karlshamn.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund expanderar och behöver därför en mekanisk konstruktör. Vår kund är en framgångsrik leverantör av robotlösningar. Bolaget grundades 1998 och har idag 50 medarbetare. Företaget har stora kunder som ABB, IKEA, Volvo och Roxtec och arbetar över hela landet inom branscher som exempelvis automotive, livsmedel, tillverkning och engineering. De erbjuder en varierad och mycket lärorik roll och i framtiden finns även möjligheter att jobba utomlands.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.