Junior IT-konsult

Framtiden · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Vi söker efter en ung talang till vår kund i Karlskrona!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior IT-konsult arbetar du tätt tillsammans med övriga konsulter. Du kommer att arbeta som supporttekniker hos en av Ateas kunder. Arbetet går ut på att hantera inkommande supportärenden och agera 2nd Line Support. Exempel på ärenden kan vara administrering av behörigheter och rättigheter, felsökning och konfigurering.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY/YH utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i Microsofts servermiljöer
  • Flytande svenska och engelska
  • Körkort
Meriterande krav:
- Arbetslivserfarenhet inom något serviceyrke

Som person har du ett stort tekniskt intresse och hänger med i utvecklingen. Du tycker ny teknik är intressant. Du är en social lagspelare som ställer upp för kolleger och kunder. Att träffa nya mäniskor i olika befattningar har du inga problem med, du kan prata med alla typer av mäniskor. Du tänker affärsmässigt och ser möjligheter att utveckla kundrelationer.

Villkor

Start: Snarast, enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Karlskrona
Omfattning: Heltid, dagtid

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Cecilia Blennborn, 0723 015510

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Atea Sverige AB bygger Sverige med it. Som specialister inom it-infrastruktur tänker de vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med kunder ska de utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över. Tillsammans med deras kunder i hela landet bygger Atea Sverige med it. De har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan - från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.