Industriplåtslagare riktning

Om jobbet

Jobbeskrivning

Du arbetar i en tillverkande industri som hanterar större plåt/ aluminiumdetaljer. Du har erfarenhet som plåtslagare inom bilindustrin alt arbetat som t ex plåtriktare eller billackerare på bilverkstad. Arbetet är ett hantverk så nogrannhet och metallkännedom är ett måste.

För rätt person finns möjlighet för anställning hos kund.
Vi intervjuar löpande då dessa tjänster skall tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Personliga egenskaper

Du ska ha ett extraordinärt öga för detaljer då det är viktigt att det ej finns några defekter på detaljerna som passerar denna avdelning.
Du har erfarenhet av att jobba inom industri och är fysisk stark då det innefattar en del tyngre lyft.
Ansvarsfull, engagerad, och driven skall vara egenskaper som beskriver dig.
Vi på Uniflex Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Arbetstiderna kan variera från dag-/kväll och nattskift.
Körkort B samt egen bil är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Olofström
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Mejla Sofie Bång

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.