Industrielektriker/ Automationstekniker

Om jobbet

Sätter du kunden i fokus och är ambitiös, analytisk och initiativtagande? Ta då chansen att arbeta förebyggande och långsiktigt för att öka våra kunders driftsäkerhet och utveckla vår serviceverksamhet i teori och praktik. Som en del i vårt team blir du en nyckelmedarbetare med möjlighet till utveckling och kompetensöverföring, såväl i Sverige som internationellt.

Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på expansion och tillväxt. Nu söker vi duktiga medarbetare som vill vara en del i denna resa. Hos oss får din passion för att skapa driftsäkra anläggningar stort utrymme. Vi vet nämligen att just detta är avgörande för att nå våra kunders mål. Är du en av oss?

Din roll som Industrielektriker/Automationstekniker
Som industrielektriker hos Quant är du flexibel och arbetar tätt tillsammans med en sammansvetsad grupp tekniker, som arbetar med att utföra och utveckla förebyggande och avhjälpande underhåll på vår kunds produktionsanläggningar. Du ingår i en underhållsgrupp där du tillsammans med mektekniker, under­hållsingenjörer, processägare och linjepersonal tar ansvar för inköp, driftsäker­het, lagerhållning etc. Tjänsten är i nuläget på dagtid men skiftarbete kan bli aktuellt.

Önskvärd kravprofil
  • Elektriker och/-eller automationsutbildning
  • Felsökning och ändringar i styrsystem
  • Erfarenhet inom processindustri- service och underhåll
  • Allmän datorvana, kunskaper inom Office och erfarenhet av att ha jobbat i något underhållssystem
  • God kommunikation i svenska och engelska
Vem trivs här?
Är du ett föredöme inom säkerhet, som är ett av våra största fokusområden, ser vi dig gärna som en av våra nya kollegor.

I din roll har du en positiv attityd, är affärsmäs­sig och serviceinriktad med kunden i fokus. Som person är du ambitiös och analytisk med god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi?
Vi kan erbjuda dig arbete i en mycket stimulerande miljö där stora satsningar har gjorts på att automatisera produktionen för att öka produktiviteten och möta konkurrensen på marknaden. Du har tillgång till ett stort nätverk för att hela tiden ligga i fram­kant vad gäller automatiseringar av produktionsanläggningar. Som anställd hos Quant kan vi bland annat erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 24 oktober - 2016

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till:
se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Industrielektriker Karlskrona.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Elchef, Per-Anders Olsson:
Tfn, 073-060 76 10

HR-generalist, Malin Jarleberg:
Tfn, 010-456 64 04
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Per-Anders Olsson, 073-060 76 10

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 25 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhålls-kostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Karlskrona servar främst ABB HVC och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar. Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare över i världen.