Ekonomiassistent på deltid

Framtiden Sverige · Ekonomi · 15 dec

Om jobbet

Nu söker vi en noggrann och strukturerad ekonomiassistent. Det är en bred roll med mycket eget ansvar i en verksamhet där det händer mycket. Inledningsvis kommer du arbeta deltid med målet att efter hand ansvara över ekonomiuppgifterna på heltid.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ha breda och varierande arbetsuppgifter inom ekonomi. Arbetet innefattar:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Momshantering
  • Projektredovisning
  • Lönehantering och löneadministration
Det är en flexibel roll där du arbetar självständigt och har mycket eget ansvar. Du kommer främst att använda dig av Visma Lön/Admin.

Din profil

Vi tror att du är en snabblärd, ordningssam och ödmjuk person med ett intresse för ekonomi. Du har en positiv inställning och drivs av att ta egna initiativ.

Skallkrav:
Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi

Meriterande:
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Eftarenhet av liknande arbetsuppgifter
Kännedom inom fastighetsområdet

Villkor

Start: 21/11
Omfattning: Tillsvidare, Deltid- med målet att utöka till heltid
Placering: Karlshamn

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Isabell Jakobsson, 0723010545

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Vår kund är ett lokalt fastighetsföretag som förgrenar sig i att arbeta både mot både fastigheter och entreprenad. Företaget arbetar med förvaltning av bostäder samt ny- och ombyggnad av fastigheter. Som ekonomiassistent kommer du att sköta arbetsuppgifter mot ekonomi för båda delar av företaget. Vår kund erbjuder dig möjligheten att bygga på dina praktiska kunskaper inom ekonomi med breda och varierande uppgifter. Det är en givande möjlighet för dig som exempelvis studerar ekonomi och är i slutet av din utbildning, eller som vill få mer erfarenhet inom området.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.