Driven projektledare sökes till Bravida i Karlskrona

Om jobbet

Är du redo för nästa steg i din karrär och vill bli en duktig projektledare inom VS? Då ska du genast söka denna spännande tjänst.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Bravida kommer du att ansvara för projekt i Karlskrona med omnejd, distriktet sträcker sig upp till Kalmar. Du får en viktig roll att leda och engagera medarbetarna samt att utveckla och bevara kundrelationer. I din roll ingår även inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Du är delaktig i projektet från start till slut. Du planerar arbetet i projekten själv och ansvarar för resultatet, utförandet och budgeten. Din inledande tid kommer att vara mentorstyrd av två seniora projektledare för att på bästa sätt komma in i rollen.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning mot VVS/Installation
  • God datavana, Office-paketet, främst Excel
  • Körkort, resor förekommer i tjänsten
  • God svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Högskoleexamen med relevant inriktning för tjänsten
  • Erfarenhet av projektledning
  • CAD-kunskaper
  • Erfarenhet av projektering
  • Kunskap inom projektekonomi
Vi söker en person med stor social kompetens. Du ska vara organiserad, utåtriktad och ha en tydlig ledarförmåga. Teknisk problemlösning är vardag i den här rollen och du ska alltid ha en strävan efter lönsamhet i varje projekt.
För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och växa inom koncernen.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Omfattning: Heltid

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av insallations- och servicetjänster i Norden, med ca 9000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventialtion och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.