Domain Specialist

Telenor · Data & IT · 16 dec

Om jobbet

Domain Specialist

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom bl.a. IT, webbutveckling, drift och projektledning. Och det i en digital värld där vi utvecklar nya sätt att dela kunskap och hitta nya samarbetsformer. Där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen kolla på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Domain Specialist på Telenor?
Som Domain Specialist ansvarar du för att samla in och analysera input ifrån verksamheten samt för att hantera avvikelser inom området. Du säkerställer att den av Domain Specialist utförda/beställda konfigurationen är korrekt samt ger kvalificerad support inom definierat område (gäller inom vissa devops). Du sammanställer faktaunderlag och/eller rutiner till användarna av systemen och ansvarar för att ge input på KPI:er och nivåer i SLA mot Operations Manager och System Manager.

I rollen ingår även att du ständigt håller dig uppdaterad på utveckling som berör eget och angränsande områden samt för att utveckla egna arbetssätt inom den egna rollen

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Högskole/universitetsutbildning inom ekonomi eller teknik
  • Kombination av teknisk förståelse och affärsförståelse
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal
  • Erfarenhet från IT och Telekom sedan tidigare
Det är också bra om du har:
  • Utbildning/Certifiering i agila metodiker
  • Erfarenhet av agila metodiker
  • Erfarenhet av att delta i IT-projekt
  • Erfarenhet av arbete med kostnadsffektiviseringar
Som person är du kommunikativ och kan skapa goda relationer både internt och med externa intressenter. Du har förmåga att skapa en kreativ miljö och entusiasmera ditt team. Oavsett formell roll i teamet. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, har ett starkt driv och uppnår goda resultat. Du är kvalitetsorienterad, strukturerad och ordningssam och du har god förmåga att sätta uppkomna problem i kontext och på så sätt kontinuerligt kunna prioritera vad som är viktigast för teamet och leveransen.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Karlskrona

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Diana Svensson rekryterande ledare, +46709614303 eller Diana.Svensson@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

IT ansvarar för strategi, planering, utveckling och drift av Telenor Sveriges IT. Vi arbetar i DevOps-team med moderna agila arbetssätt i nära samverkan med affären och partners.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Karlskrona Visa på karta

Visa var