Om jobbet

Om jobbet
Som coach hos ViktVäktarna skapar du möjligheten till:
  • Ett motiverande och inspirerande arbete med stort eget ansvar
  • Ett självständigt arbete med stora möjligheter att styra din egen arbetstid
  • En gedigen, intern kostnadsfri utbildning i tre steg, med praktik hos erfarna mentorer mellan de olika stegen
  • Påbyggnadsutbildningar och karriärmöjligheter
  • Möjlighet att arbeta med våra På Jobbet kurser
  • Eget medlemskap samt demoex av alla våra produkter
  • Arbeta med ett starkt varumärke
Du driver verksamheten i ditt egna företag men uppstarten kräver inga initiala investeringskostnader. Har du inte F-skattsedel i eget företag redan idag kan du enkelt ansöka om det på Skatteverket.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor i förändring, kan arbeta självständigt, är serviceminded och har entreprenörsanda! Ett arbete du med fördel kan kombinera med annat arbete, studier eller annat eget företagande.

Ett grundkrav är att du själv har egen erfarenhet av ViktVäktarnas program. Har du inte det idag är du välkommen till ett möte där du kan skriva in dig och gå på vårt program i minst 4 veckor. På så sätt att du får erfarenhet av hur vi arbetar med våra medlemmar och hur deras viktresa kan se ut. Behöver du själv inte går ner i vikt, går utmärkt att deltaga i programmet på den delen som vi kallar vårt jämviktsprogram.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med blivande coacher även i andra delar av Sverige, så läs gärna mer om uppdraget och lämna in en intresseanmälan på www.viktvaktarcoach.se Du har möjlighet att komma och ta del av vad arbete som coach innebär den 6 oktober kl. 17.30 eller den 1 november kl. 18.00 i Karlskrona. Plats meddelas vid anmälan!

I Blekinge län söker vi coacher till Karlskrona, Ronneby, Olofström, Sölvesborg och Tingsryd

Frågor besvaras av Operativ chef:
anette.rehnstrom@viktvaktarna.se
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Franchise
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Organisation & ledning
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Anette Rehnström, 076-811 5700

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Som coach hosViktVäktarna håller du inspirerande möten och hjälper människor att nå och hålla sin önskade målvikt. Genom ViktVäktarna kan människor ändra sitt förhållande till mat och skapa en långsiktig livsstilsförändring. Framgången för dina medlemmar som coach är till stor del beroende på hur du kan motivera, stimulera och informera en grupp på ett spännande och givande sätt. Du kan med fördel kombinera detta uppdrag med annan egen verksamhet, annat arbete eller studier.