Citrixkonsult till Atea

Framtiden · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Vi söker en driven och positiv konsult med intresse för Citrixlösningar

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Citrixkonsult hos Atea kommer du att stötta kundprojekt ihop med erfarna kollegor och vara företagets ansikte utåt, då du merparten av din tid arbetar ute hos kunder. Ateas kunder återfinns inom såväl offentlig som privat verksamhet. Som Citrixkonsult arbetar du med allt från analys, lösningar, projektleveranser, design och implementering till drift, support och rådgivning. Du är delaktig genom hela kedjan och har ett dagligt samarbete med kunder, kollegor och leverantörer. Du planerar dina uppdrag och din egna kalender och vi ser därför känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att ha frihet under ansvar.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH/KY-utbildning inom data
  • Kännedom kring Citrix, exempelvis Xenapp, XenDesktop eller Xenmobile
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Kompetens och förståelse för IT infrastruktur
  • Erfarenhet av konsultverksamhet
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som Citrixkonsult på Atea krävs det att du har affärsmanskap, kan driva affärer och projekt framåt och vill alltid verka för kundernas bästa. Som person är du engagerad, framåt och har hög social kompetens. Du förstår värdet av att vårda kundrelationer, har servicekänsla samt värdesätter kollegor och teamwork.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Kalmar eller Karlskrona

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Atea är en av Nordens och Baltikums ledande leverantörer inom IT-infrastruktur och är i dagsläget närvarande i 90 städer. Atea har specialkompetens inom sitt område och är ständigt i en utvecklingsfas. Företaget har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, allt från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Kontoret Kalmar/Karlskrona fortsätter växa och har idag cirka 30 medarbetare på plats.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.