Byggledare - Myresjöhus

Om jobbet

Har du erfarenhet av bostadsproduktion? Är du driven, strukturerad och tycker om att skapa goda relationer? Då har vi tjänsten för dig när Myresjöhus nu söker byggledare i Nättraby!

Här får du möjlighet att vara delaktig i att förverkliga människors drömmar om ett nytt boende. Myresjöhus och SmålandsVillan ingår tillsammans med OBOS Mark och OBOS Bostad i koncernen OBOS Sverige AB med totalt 840 medarbetare, 60 försäljningskontor och en omsättning på ca 2,6 miljarder SEK. Det som gör OBOS koncernen unik är långsiktigheten och möjligheten att investera i mark och övrig verksamhet vilket skapar trygghet för både kunder och medarbetare. Vi strävar ständigt mot vår vision att vara en förebild och ansvarstagande samhällsutvecklare.

Myresjöhus är hustillverkaren som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du jobbar med hela flödet från upphandling av grundarbeten till överlämningen av nycklarna till kunden. Med ditt team i ryggen följer du byggprojektet i alla dess skeden och har en koordinerade roll med kontaktytor både internt och externt med kunder, entreprenörer, fabriken och huvudkontoret. Arbetet innebär även att styra projektet mot fastställda kostnads-, tids-, och kvalitetsmål och säkerställa kvalitén på byggnationen i enlighet med bolagets riktlinjer. Det ingår också i rollen att förhandla avtal med underentreprenörer samt hantera ärenden som rör eftermarknadsfrågor.

Vem trivs här?
Du som är van att driva projekt inom bygg, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund, har goda förutsättningar att göra succé hos Myresjöhus. Tjänsten som byggledare innebär en stor variation på arbetsuppgifter och framförallt mycket kontakter med kunder vilket ställer stora krav på din förmåga till bra kommunikation. Ena dagen är inte den andra lik och du får även självständigt planera stora delar av ditt arbete.

En byggteknisk utbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdig, är viktigt för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du dessutom erfarenhet av att leda och samordna personal är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen eller inom bostadsproduktion. Du har god förståelse för såväl byggarbetsplatsen som det administrativa/koordinerande ansvar som ingår för byggledaren.

Din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med de du kommer i kontakt med är av stor betydelse för din framgång. Är du dessutom noggrann, effektiv, ansvarstagande och gillar högt tempo kommer du att gå långt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Allmänna datorkunskaper är inga problem för dig och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar dessutom på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i närmare 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetenta och ansvarsfulla medarbetare. Koncernen är i en tid av optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev med motivering varför du passar till tjänsten.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Philip Lindvall, på philip.lindvall@adecco.se eller 0736-847166.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.