Butikschef till Beijer Karlshamn

Om jobbet

Beijer Karlshamn är en uppskattad filial och drivs av 16 ambitiösa medarbetare och chefer. Tidigare butikschef har efter några år i rollen antagit sig rollen som filialchef och söker nu sin ersättare som tillsammans med filial-, lager- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Besitter du ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete? Missa inte chansen att bli del av Beijers offensiva satsning i Karlshamn.

Butikschef på Beijer:

I rollen som butikschef bär du ansvar för att leda den dagliga butiksdriften. Du är en operativt figurerande ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare i butiken. Tillsammans med din personal skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt team och en framgångsrik försäljning.

Du kommer att ha personalansvar för 5 butiks- & kassamedarbetare i filialen där daglig coachning, stöttning samt utvecklingssamtal ingår under ansvaret. Som butikschef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av filialchef, lagerchef och proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa och få medarbetare och kunder att trivas på anläggningen.

Vi söker dig:

Med erfarenhet ifrån att leda och driva butik eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete i butiken.

För att passa i rollen tror vi att du besitter egenskaper som:
  • Ambitiös och driftig, du är villig att gå den extra milen för dina medarbetare & kunder
  • Strukturerad och noggrann, du är mån om att butiken ska vara attraktiv för kunder att besöka och för anställda att ha som arbetsplats
  • Affärsdriven och serviceminded, du tror på möjligheten till att alltid göra en bra affär och gör detta med en god service
Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som meriterande.

Vi erbjuder dig:

En attraktiv roll och position i en fartfylld och driftig butik. Beijer är en av Sveriges största byggvaruhandlar med en stabil bakgrund och offensiv satsning på framtiden. Vi tror på lojalitet, innovation, driftighet & ambition kombinerat med en öppenhet för samarbete mellan såväl filialer, regionkontor och Beijers huvudkontor. Rollen är på heltid med start januari 2017.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Butik
Kontakt

Ring Klara Eriksson, 075-241 2157

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.