Automationsingenjör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en automationsingenjör. Vi söker dig som vill ha en varierad och spännande tjänst där du får arbeta mot stora kunder som exempelvis IKEA, ABB och Volvo. Du kommer få arbeta i projekt som vanligtvis sträcker sig fyra- fem månader, där du i genomsnitt är ute hos kunden i tre veckor. Resor kommer att förekomma i tjänsten. Som automationsingenjör kommer du att arbeta i team där du får vara med från start till mål av olika projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sammanställa och analysera systemkrav
  • Ta fram material samt genomföra kundutbildningar
  • Ta fram programlösningar
  • Programmering, främst PLC och SCADA
  • Driftsättning
  • Rapportering
Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för automation och som ser det här som en spännande tjänst. Som person är du driven och lösningsorienterad. Du har god förmåga till samspel med andra då arbetet innebär mycket social kontakt med både kunder och medarbetare. Som person är du även ansvarsfull, självgående och positiv.

Krav
  • Högskole,- KY,- YH-utbildning inom automation.
  • Kunskap i PLC- programmering
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskap/ erfarenhet inom robotteknik
Villkor

Arbetstider: Kontorstider, med möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Ort: Karlshamn.
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Vår kund expanderar och behöver därför en till automationsingenjör. Vår kund är en framgångsrik leverantör av robotlösningar. De grundades 1998 och har idag 50 medarbetare. Företaget har stora kunder som ABB, IKEA, Volvo och Roxtec och arbetar över hela landet inom branscher som exempelvis automotive, livsmedel, tillverkning och engineering. De erbjuder en varierad och mycket lärorik roll och för den som vill jobba med specialmaskiner och robotar finns mycket att erbjuda. I framtiden finns även möjligheter att jobba utomlands.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.