Allmänspecialist sökes till Karlshamn v.46-51

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker en allmänspecialist alt en erfaren ST-läkare till en centralt belägen vårdcentral i Karlshamn. Uppdraget är på heltid under. veckorna 47-51.
Du kommer att arbeta i journalsystemet BMS så det är en stor fördel om du kan detta system redan.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som distriksläkare. Du kommer att arbeta i journalsystemet BMS så det är en stor fördel om du kan detta system redan.

Vårdcentralen har även tillgång till psykologer och distrikssjukgymnaster. Det finns även BVC.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du är en anpassningsbar, social och ödmjuk person som gillar utmaningen i att komma in i en ny verksamhet och leverera god läkarvård. Du är allra helst en färdigutbildad allmänspecialist eller en duktig ST-läkare.

Passar detta in på dig är du vår nya stjärna!
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Ring Jennie Adalberth, 0723-869325

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget