Administratör till Svevia

Svevia · Administration · 18 dec

Om jobbet

Svevia är Sveriges största entreprenör på vägunderhåll. Division Drift arbetar med att se till att Sveriges vägar är trygga och säkra och utför däribland underhåll av gator och vägar, broar, VA-anläggningar, parker och grönytor, trafikanordningar samt mindre anläggningsarbeten. Vill du bli en del av Svevia? Vi är på jakt efter en administratör till Driftområde Blekinge.

Tjänsten: Vi söker dig som trivs med att vara spindeln i nätet och vill arbeta med administration och support till arbetsplatsen i Blekinge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör innebär att du stöttar arbetsledare och platschef i den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifterna kan bestå av arbetsberedningar, fakturering, uppföljning av uppdrag, beställning av material och övrig administration.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk- alternativ administrativ utbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet som administratör är ett krav och har du kännedom om byggbranschen är det meriterande. Du som söker har mycket god datorvana och kunskaper i MS Office. Vi ser också det som ett plus om du arbetat i ekonomisystemet Agresso.

För att trivas i rollen är du en praktiker som ser till att få saker och ting gjorda. Du är noggrann och vill ha ordning och reda på arbetsplatsen och trivs med att arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Då du kommer ha stora kontaktytor inom organisationen är det viktigt att du trivs med att skapa goda relationer till olika typer av människor samt har förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad.

Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Anders Ottesen tfn 010-4581277. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Jobbfakta
Ort
Karlshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.