Administratör med god excelvana

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig för kunds räkning som vill arbeta med administration. Din roll innebär att manuellt föra över data från pappersfakturor till excel. Arbetet kräver noggrannhet och tålamod och kvalitet är mycket viktigt.
Som person har du en positiv attityd, är utåtriktad med en stor portion tålamod och trivs bra med att samarbeta med dina övriga kollegor i teamet. Du kommer att arbeta mellan 8-17 måndag till fredag. Uppdraget är tidsbegränsat och sträcker sig över 6 månader. Uppstart omgående.

Utbildning
Minst gymnasiekompetens

Erfarenhet
  • Mycket goda excelkunskaper
  • God dator och systemvana
  • Agressokunskaper är ett plus
  • Viss ekonomisk förståelse är ett plus
Personliga kvalifikationer
Du som söker bör vara positiv och glad då man jobba tätt i ett team. Viktigt är också att vara stresstålig, strukturerad och noggrann.
Jobbfakta
Ort
Karlskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Mejla eller ring Åsa Davidsson, 0723959079

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.