Lindab Sverige AB söker ekonomiassistent till huvudkontoret i Grevie!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du initiativtagande, engagerad och har en vilja att utvecklas? Brinner du för ekonomi och siffror? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi en ekonomiassistent som är redo att ta nästa steg i karriären!
Tjänsten är ett heltidsuppdrag hos Lindab Sverige AB i Grevie. Lindabs försäljning i Sverige sker via försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Grevie och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på drygt 1 600 MSEK.

I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att arbeta på företagets ekonomiavdelning med kund- och leverantörreskontra samt med kredithantering. Ett axplock av arbetsuppgifterna är in- och utbetalningar, fakturahantering samt krav- och inkassohantering. Vidare kommer du aktivt delta i utvecklingen av avdelningens arbetsprocesser. Tjänsten är en heltidstjänst som beräknas starta omgående. För rätt person kommer det finnas mycket goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget och din tjänst kan snabbt komma att innefatta mer ansvar.
Du kommer att ha din arbetsplats på Lindab huvudkontor i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. Det underlättar om du har körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen. Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag kl. 07.00-16.00 alternativt 08.00-17:00.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vårt kundföretag. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat är funnen! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har 1-2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från arbete i en större organisation. Du har som minst gymnasial utbildning inom ekonomi. Du är van vid att arbeta i Excel, att göra grafer och formler är inget som är främmande för dig. På arbetsplatsen arbetar man i affärssystemet Microsoft Axapta och det är meriterande om du arbetat i detta system tidigare. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten då du kan komma att ha kontakt med internationella kunder och leverantörer.

Du är en social och kommunikativ lagspelare som gillar att samarbeta. Du ska inte vara rädd för att prova nya tillvägagångssätt och hela tiden sträva framåt. Tjänsten innebär mycket kontakt med såväl kunder och leverantörer som våra försäljningsenheter runt om i landet, vilket ställer krav på att du som person är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer.
Jobbfakta
Ort
Båstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!