Reparatör till Nolato Polymer Torekov

Om jobbet

Nolato Polymer utvecklar och tillverkar formsprutade komponenter i termoplast och andra elastomerer. Kunderna finns främst inom segmenten skog/trädgård, vitvaror, bygg, möbel och fordon. Nolato Polymer har anläggningar i Torekov och Ängelholm. Bolaget ingår i affärsområde Nolato Industrial och har omkring 65 anställda.

Arbetsbeskrivning
Din roll som reparatör på Nolato Polymer innebär att du tillsammans med dina kollegor ska säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet. Som reparatör kommer du att arbeta med service och reparationer av utrustningen både förebyggande, förbättrande och avhjälpande, med tyngdpunkt på förebyggande och förbättrande. Då vi ser en stor efterfrågan på våra produkter och ständigt behöver förbättra oss, kommer du att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete.

Erfarenhet
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot industriautomation eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har heta arbeten, liftutbildning och truckkort. Du skall ha erfarenhet av underhållsarbete från verkstads- eller processindustrin. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i engelska språket, såväl i tal som skrift.

Personliga kvalifikationer
Underhållsavdelningen är en viktig del i produktionskedjan för att produktionen ska fortlöpa utan störningar. För att göra ett bra jobb tror vi därför att du som söker är en prestigelös, serviceinriktad, stresstålig och samarbetsvillig person. Du ska ha en analytisk förmåga att identifiera, föreslå och genomföra förbättringar på produktionsutrustningen.

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning direkt hos Nolato Polymer i Torekov.

Ansökan
Snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Startdatum
Snarast
Jobbfakta
Ort
Båstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.