Bilmekaniker Skånebil

Om jobbet

VIKARIERANDE BILMEKANIKER TILL VÅR ALLBILSVERKSTAD I BÅSTAD

Arbetsuppgifter

Du får möjlighet att arbeta i första hand med märken som Volvo, Renault och Dacia, vi servar alla bilar så erfarenhet från andra märken är bra. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen. Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att ge bra service och kan skapa goda relationer med kunder såväl som arbetskamrater. Du är målinriktad, har god prioriteringsförmåga, uppskattar ansvar och möjligheten att arbeta självständigt.

Kompetenskrav

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå, några års erfarenhet från verkstadsarbete och goda datorkunskaper tror vi behövs för att klara jobbet. B-körkort är givetvis ett krav.

Vårt erbjudande

I vår moderna märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga mekaniker och verkstadscoacher. Du får ett intressant arbete med mycket eget ansvar. Vi erbjuder vikariat på heltid med fast lön och start i september.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, ring vår Platschef Mathias Larsson, tel 0431- 785 92 eller vår Servicechef Thord Eliasson, tel 0431-898 41. Facklig representant för Metall är Håkan Andersson, tel 0431-898 59. Välkommen med din ansökan + CV snarast till mathias.larsson@skanebil.se

Läs gärna mer om oss på skanebil.se
Jobbfakta
Ort
Båstad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Skånebil Personbilar AB är återförsäljare av Volvo personbilar samt Renault och Dacia person- och transportbilar. Vi är 70 medarbetare och omsätter drygt 400 MSEK. Huvudanläggningen finns i Ängelholm, filialerna i Klippan och Båstad.

Vår verksamhet styrs av värdeorden Engagemang - Kompetens - Samarbete.


Hitta hit

Visa var