Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB Avesta logotyp

Personbilstekniker

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du utvecklas som personbilstekniker och arbeta med varumärken i världsklass hos Din Bil Avesta? Missa inte möjligheten till en utvecklande roll hos Sveriges största återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen transportbilar och Skoda!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Din nästa utmaning

Som personbilstekniker får du ett varierande arbete där du utför felsökning, service och reparation för Volkswagen och Skoda. Du kommer ingå i ett team med flera tekniker, servicerådgivare och reservdelspersonal. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss och därför erbjuder vi bonussystem och en personlig utbildningsplan där du får lära dig den senaste tekniken och arbetsmetoder.

Det här utmärker dig

Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker då vi står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

  • Fordonstekniskt utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som bedöms likvärdig
  • Arbetslivserfarenhet som personbilstekniker, meriterande med erfarenhet av felsökning och/eller högvolt
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system
  • Behärskar svenska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Om oss

Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi och Porsche. Med totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna är vi en av de största aktörerna i branschen. Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande, sista ansökningsdag är 2024-04-28. För frågor kontakta rekryterande chef Alexander Jansson.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Din Bil Sverige AB Avesta logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren