Customer Service Team Specialist - Oslo

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Customer Service Team Specialist innefattar orderhantering i affärssystemet SAP, säljsupport och administration. Du ingår i ett skandinaviskt CST-team som består av totalt sju personer där du och en kollega ansvarar för den norska sidan. Rollen innebär en nära dialog med Ruukkis säljare och projektingenjörer och du har även kontakt med ett flertal andra enheter inom organisationen både inom och utanför Norge. Du blir en del av ett gott gäng med mycket bra sammanhållning.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Ruukkis säljkontor i Oslo och arbetstider måndag till fredag 08.00-16.00. Startdatum för tjänsten är januari 2017.

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och/eller administration alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system och kan du SAP ser vi det som ett plus men inget krav. Då koncernspråket är engelska behärskar du detta flytande i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll krävs det att du är positiv och serviceminded med hög ansvarskänsla. Du tycker om att arbeta strukturerat i ett högt tempo mot deadlines. Du är utåtriktad och social och trivs i en miljö som speglas av prestigelöshet, humor och högt i tak.

Låter detta intressant? Då är du välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 december. Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0046 723 05 33 43.
Jobbfakta
Ort
Arjeplog
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Via lyhörda partnerskap och beprövade metoder erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att genomföra sina projekt. Vare sig de bygger stort och komplicerat eller något mindre och enklare.

Ruukki Construction har ca 3 000 anställda och tillverkning på 15 anläggningar i Europa. Jämförbar nettoförsäljning under 2015 var 5 374 msek. Ruukki Construction är ett dotterbolag till SSAB. SSAB är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs gärna mer om företaget på www.ruukki.com