Tekniker/mekaniker

Om jobbet

Fordonstekniker / Bilmekaniker - Ängelholm

De går väldigt bra för oss och vi
behöver omgående förstärkning av 1 ny Fordonstekniker/Bilmekaniker som har ett genuint intresse för bilar och service och är beredd att anta utmaningen att tillsammans med oss fortsätta forma framtiden för Dahlqvists Bil & Ford.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba med felsökning,
reparationer och underhåll av Fords personbilar och/eller transportbilar. Vi arbetar hela tiden proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modeller för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Personliga kvalifikationskrav:

Du har en fordonsteknisk utbildning
och/eller tidigare erfarenhet från att ha jobbat i bilverkstad. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Att du har B-körkort ser vi som en självklarhet.

Som person är du kvalitetsmedveten,
serviceminded, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Tillträde:

Omgående. Är du redo att anta utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning. VÄLKOMMEN MED DIN
ANSÖKAN!

Personligt brev och CV skickas till
e-post: peter.sandgren@dalqvists.se

Frågor besvaras av: Peter Sandgren 0431-458911 och Stefan
Hedlund 0431-458901.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Dahlqvists Bil AB - borgar för kvalitét & trygghet sedan 1948

Dahlqvists Bil eller Dahlqvists som vi kallar oss i dagligt tal är ett privatägt företag med lång tradition inom bilbranschen. Dahlqvists grundades i Kristianstad 1948 och är auktoriserad återförsäljare för Ford och auktoriseradserviceverkstadför Ford och
Mazda.

Våra fullserviceanläggningar hittar du i Hässleholm, Kristianstad och Ängelholm. Koncernen drivs utifrån de lokala driftställena, där närheten till våra kunder och lokalt ledarskap ger oss stora fördelar.
Koncernen säljer idag cirka 2.000 bilar per år och i våra serviceverkstäder strömmar det igenom cirka 20.000 arbetsordrar varje år. Vi ca 65 personer omsätter tillsammans cirka 250 miljoner kronor per år. Dahlqvist-gruppen är idag en av Sveriges största Fordåterförsäljare efter Stockholm, Göteborg, Malmö.


Hitta hit

Ängelholm Visa på karta

Visa var