Konstruktör

Om jobbet

Till vår konstruktionsavdelning söker vi nu ytterligare en medarbetare. Vi söker en konstruktör, vars arbetsuppgifter inriktas mot orderkonstruktion av kundanpassade lyftbord med tillbehör. Arbetet sker ofta i projektform, där Du som konstruktör ansvarar för allt från framtagning av ritningar med hjälp av SolidWorks, orderberedning i vårt Excel-baserade konfigureringsprogram, beredning i vårt MPS-system iScala samt framtagning av användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.

Du kommer att ingår i ett team om ca 15 personer på vår konstruktionsavdelning och är även delaktig i utformningen/utvecklingen av våra arbetsmetoder och vårt produktprogram.

Vi ser gärna att du har:
  • teknisk utbildning gärna på högskolenivå
  • goda kunskaper inom maskinkonstruktion
  • kunskaper inom hållfasthetsberäkningar
  • erfarenhet av SolidWorks eller motsvarande konstruktionsprogram.
  • el- & hydraulik-kunskaper är meriterande
För att lyckas är Du samarbetsvillig och trivs med att ha både interna och externa kontakter.

Vidare skall Du vara nyfiken och duktig på att hitta kreativa lösningar. Erfarenhet är meriterande, men inget krav. Arbetet kräver att Du har goda kunskaper i engelska och fler språk är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Mejla Carl-Johan Fogelberg

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Marco Group, utvecklar, tillverkar och marknadsför lyftbord samt materialhanteringsutrustning genom varumärkena Marco, Hymo, Jihab och Saxon, och är marknadsledande inom sin bransch. Koncernen har en årlig omsättning på ca 225 miljoner SEK med god lönsamhet och har globalt 165 anställda, varav 105 i Sverige. Koncernen har produktion i Sverige och Kina samt säljbolag i Tyskland, Frankrike, England, Benelux, Kina och Indien.