Ekonomiassistent till välkänt företag i Ängelholm

SJR AB · Ekonomi · 23 dec

Om jobbet

Är du en ekonomiassistent som är positiv och driven och gärna har vana vid att jobba med stora flöden? Så bra, då är det dig vi söker till ett uppdrag med start omgående. Tjänsten är på heltid minst 6 månader med chans till anställning hos företaget. Gruppen du kommer arbeta i består av cirka 20 personer och arbetsklimatet är öppet och familjärt.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra, leverantörsreskontra och avstämning
  • Leverantörsreskontra, kontering och bokning av leverantörsfakturor för stora volymer
  • Fakturascanning
  • In- och utbetalning
  • Intrastat
Lämplig bakgrund

För att passa på denna tjänst har du erfarenhet av arbete som ekonomiassistent men kan vara i början av din yrkeskarriär. Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. För rätt person finns det goda chanser till att få mer ansvar i gruppen. Har du erfarenhet av att jobba på ett SSC med stora flöden så är det starkt meriterande.

Din personlighet

Som person är du ordningssam, öppen och trevlig. Du erbjuder gärna en hjälpande hand och är noggrann, prestigelös och flexibel. Du strävar efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Carin Berntsson på 040-665 51 04.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.