Nytänkande HR-manager till snabbväxande bolag

Om jobbet


Är du en dedikerad och nytänkande HR-person?
Vill du ta nästa steg i din utveckling?
Lockas du av ett snabbväxande bolag i fintech branschen?


Zmarta Group söker dig som har bred HR-erfarenhet företrädesvis från en snabbväxande och säljinriktad miljö! Vi erbjuder plats på en tillväxtresa med stora möjligheter till både påverkan och utveckling!


Om tjänsten


I rollen som HR-chef kommer du i första hand att arbeta med den svenska verksamheten i både operativa och mer strategiska frågor. Vi har mycket på plats men också förmånen att ha mycket som ännu är ogjort. Målsättningen är tydlig - vi vill skapa en ännu bättre arbetsplats för våra medarbetare samtidigt som vi säkerställer rätt kompetenser såväl nu som för framtiden för att kunna möta vår ambitiösa tillväxtstrategi.

Vi söker dig som är nytänkande, snabbtänkt samt kreativ och med en bred HR-verktygslåda i bagaget. Innehållet i tjänsten står inte skrivet i sten utan kan innehålla olika fokusområden över tiden beroende på hur vi bäst fördelar kompetenser och intresse inom HR teamet. Det är dock viktigt att du är intresserad av, och har kunskap kring, att kunna följa upp och agera på samtliga HR områden.

Tillsammans med övriga i HR-teamet kommer du att vara en viktig del i vårt långsiktiga HR-arbete som bl a innefattar arbete i riktning mot A Great Place to Work, stärkt Employer Branding samt andra strategiska initiativ som stödjer våra långsiktiga mål.

Med placering i Ängelholm kommer du att rapportera till CHRO för Zmarta Group och du kommer att leda ett team om tre personer.


Du har:

  • Minst tre års erfarenhet av brett HR-arbete och en akademisk bakgrund, företrädesvis inom Personal-och arbetslivsfrågor
  • Ett stort engagemang för både människor och business
  • En stark drivkraft att bidra till en attraktiv arbetsplats och säkerställa att rätt kompetens finns på plats
  • Erfarenhet av kontinuerliga förändringar i en snabbväxande och säljinriktad miljö

Du är:

  • Hands-on och en ”doer” men varvar detta med mer långsiktiga frågeställningar
  • Prestigelös, jordnära och skapar lätt förtroendefulla relationer på alla nivåer
  • Tydlig och öppen i din kommunikation
  • Van att hantera många projekt samtidigt genom prioritering, struktur och vid behov delegering
  • Pragmatisk och lösningsorienterad med en ”can-do” mentalitet

Information och ansökan


I den här rekryteringen samarbetar vi med Skillway AB. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lethin på Skillway AB på mobilnummer 0705-10 77 69 eller maria@skillway.se.

Vi ser fram emot att ha rätt kandidat på plats i en nära framtid och uppskattar därför din ansökan, inkluderat CV och personligt brev, så snart som möjligt. Ansökningar kommer att hanteras löpande och vi är redo att göra ett avslut så snart vi finner rätt kandidat.


Om oss


Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centrum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag.

Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.

Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget