Utbildningsledare på 50-100%

Om jobbet

Trädgårdsakademin i Ängelholm söker Utbildningsledare på 50-100% med tillträde enligt överenskommelse omkring 1 mars

Vi söker en utbildningsledare till våra distansutbildningar inom trädgårdssektorn. Du kommer att arbeta med administration, pedagogik och kommunikation gentemot våra studerande. Du får ansvar för en del av undervisningen och kommer att delta i kursupplägg samt att skapa kontakter med branschen för framtida praktik. Du kommer även att vara behjälplig i antagningsprocessen inför utbildningsstart samt samordning av LIA-platser. Du kommer att jobba i en spännande miljö med kvalificerade föreläsare och lärare samt ett stort antal engagerade vuxenelever.

Din utbildning är landskapsingenjör eller liknande och du har erfarenheter från anläggningsjobb, maskin- och materialkunskaper inom trädgård samt är insatt i säljprocessen och företagande i stort. Du kan utföra avvägning och utsättning och är van att jobba med datorer. Du har stor förmåga att skapa goda relationer med samarbetspartners samt är flexibel och resultatorienterad.

Vi värderar en personlighet som är ansvarstagande och ödmjuk, strukturerad och som jobbar effektivt mot resultat. Du är glad och öppen med en stor integritet, samt visar respekt för våra kunder och studenter.

Välkommen med din ansökan till Anette Åkerström Trädgårdsakademin i Ängelholm AB Skålgropsvägen 16, Valhall Park 262 74 Ängelholm anette.akerstrom@trga.se

Mobil +46 709 84 01 87
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anette Åkerström, +46 709 84 01 87

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Ett arbete vid Trädgårdsakademin innebär att du är med på resan där människor förverkligar sina drömmar. Våra kursdeltagare är därför mycket motiverade och inspirerande att arbeta med. Att arbeta i Trädgårdsakademin innebär snabba och korta beslutsvägar, du är med och bollar idéer och utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig resurs för företagets drift och utveckling.

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda trädgårdsutbildning på distans. Våra utbildningar mot privat sektor har flexibel start, fri studietakt och individuell undervisning. Våra yrkeshögskoleutbildningar följer den utbildningsstart och studietakt som anges i utbildningsplanen. Utbildningsplanen är framtagen av representanter från branschen och godkänd av yrkeshögskolemyndigheten. Våra utbildningar leder till diplom, yrkesbevis och yrkeshögskoleexamen.

Vi är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt SAUF, Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag, och certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.

Närmaste framtiden

Under 2017 startar vi en ny yrkeshögskoleutbildning till Trädgårdsmästareinriktningskötsel. Vi arbetar vidare med vår yrkeshögskoleutbildning Arbetsledaregrönyteförvaltning med utbildningsort Ängelholm samt kompletterar denna med två nya utbildningsorter: Uppsala och Gävle. Mot privat sektor fokuserar vi på vår ettåriga utbildning till Diplomerad trädgårdsarkitekt samt utbildningen Yrkesbevis i växtkännedom. Vi kommer också att kunna erbjuda en ny företagsutbildning Handledningi praktiken som är en kortare utbildning för blivande handledare och arbetsledare.

Läs mer om oss och våra utbildningar här: www.trga.se