Product Owner Customer Experience till Zmarta Group

Om jobbet

Är du förbättringsinriktad och van att sitta i en roll mellan operativ verksamhet och IT? Har du erfarenhet inom Product Management kopplat till kundupplevelse och UX-design? Är du resultatinriktad och trivs i en organisation med ett högt förändringstempo?

Då kan rollen som Product Owner Customer Experience hos Zmarta vara din nästa utmaning?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Zmarta Groups räkning en Product Owner för system kopplade till kundupplevelse. Intresset för Zmartas fristående tjänster inom privatlån växer starkt och de behöver därför förstärka sitt team med dig som kan hjälpa till att förbättra verksamheten genom ditt passionerade intresse för optimering av kundflöden online.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zmarta Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Zmarta Group.

Arbetsuppgifter

I rollen som Product Owner ingår du i Product Management Team Personal Loans som brinner för att förstå kundernas behov och som strävar efter att skapa en så hög användarvänlighet och funktionalitet som möjligt för vår breda och internationella kundpanel. I stora som små projekt kommer du tillsammans med beställare ifrån olika länder och avdelningar samt IT, att utveckla, optimera och förbättra kundresan på alla Zmartas siter.
Exempel på arbetsuppgifter:
 • Vara länken mellan IT, produktägare och beställare när det gäller att samordna och leda de små och stora förbättringsprojekt avdelningen vill driva, och där ett agilt arbetssätt är vår ledstjärna
 • Driva analys och taggning av kundresan, och baserat på siffror föreslå förbättringar för kunden och driva konvertering
 • Studera våra nuvarande arbetssätt, optimera och säkerställa att vårt kundflöde online fungerar så bra som möjligt
 • Samarbeta med försäljningschefer, säljledare, analytiker och partneransvariga för att förstå allas behov och driva en utveckling
Tjänsten rapporterar till Product Manager Personal Loans.

Vi söker dig som

Vi utgår ifrån att du har högskoleutbildning inom tex. Webbdesign, Webbanalys, ekonomi, projektledning eller motsvarande med relevans för tjänsten. Du har dessutom 3-5 års kvalificerad erfarenhet av Product Management samt arbete med förbättringar kopplat till konsumentinriktad försäljning online. Vi ser gärna att du har ett digitalt mindset med kunskaper i Google Analytics och Google Tag Manager och tror att din vardag kan ha bestått av samarbete med UX Designer, jaga conversion, A/B-test etc.

Med din erfarenhet förstår du att UX och design är avgörande för att skapa en attraktiv helhetsupplevelse för Zmartas värdefulla online-kunder. God och tydlig kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska, är viktig för att lyckas i rollen och du är lika duktig på att skapa dig en överblick och se helheten som att arbeta med detaljer. Liksom oss jobbar du hands-on, är praktiskt inriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

Du trivs med förändringar i högt tempo, har en hög grad av flexibilitet, är resultatinriktad och ansvarstagande samt har en personlighet som skapar inspiration, motivation och förståelse för de förändringsförslag du driver.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse med Zmarta Group
 • Placering: Ängelholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anders Larsson, 040-25 44 09
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.

Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, can do-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.

Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.