Bli IT-konsult hos Zmarta efter 12 veckors utbildning på Academy

Academic Work · Data & IT · 7 jan

Om jobbet

Idag saknas 30 000 personer med rätt IT-kompetens på den svenska arbetsmarknaden. Det vill vi ändra på och därför har vi startat Sveriges första skola inom Accelerated Learning, vi kallar den Academy. Vi ger 30 personer möjligheten att under 12 veckor med start i vår, bli vass på programmering i Java.

Information om uppdraget

Hos Zmarta i Ängelholm pågår en spännande resa i digitaliseringens tecken. De behöver öka ut sitt utvecklarteam och vill nu erbjuda två personer inom Academy att få första tjing på dessa! Utbildningen är kostnadsfri och efter examen erbjuder vi dig en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work hos Zmarta. Tanken långsiktigt är att du blir anställd hos Zmarta ifall alla parter är nöjda med samarbetet.

Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål. - Viktor Karlsson Academy VT-16

Längst ner i denna annons kan du klicka dig vidare till det första testet i rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot att se din ansökan då vi platserna på programmet tillsätts löpande!

Academy är en intensivutbildning som vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior systemutvecklare med inriktning mot Javaprogrammering.
Nu har vi ett skräddarsytt utbildningsprogram för just Zmarta där du kommer få möjligheten att bredda din kompetens ytterligare! Detta genom en 12 veckors intensivutbildning på Academy och sedan få ytterligare 5 dagars kompetensutveckling i PHP. På detta sätt får du en kickstart in hos Zmarta och deras sköna team!

Under utbildningen får du självklart tillgång till din egen utvecklingsstation utrustad med allt som en systemutvecklare behöver i sin vardag. Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga deltagare.

HUR ÄR DET ATT JOBBA PÅ ZMARTA?

Det du först möts av när du går in i Zmartas reception i Ängelholm är en fotovägg som välkomnar dig med glada leenden. Detta är dina nya kollegor som förmedlar en hög energi och en glädje att gå till jobbet här är varje individ en viktig nyckelspelare i företaget! Går man vidare en trappa ner sitter ett gäng glad utvecklare som arbetar med att förverkliga produktägarnas visioner. Detta i form av olika projekt som kan röra allt från att lösa integrationer i låneformulär, till bank-ID integrationer och att utveckla hemsidor.

Tillsammans med flera olika IT-team kommer du att arbeta löpande i olika projekt där öppenhet och kunskapsdelning är en självklarhet. Eftersom du kommer in som junior IT-konsult är detta en stor fördel då du har möjlighet att lära dig otroligt mycket av den kompetens som dina kollegor besitter.

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de 30 utvalda är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och utveckla framtiden. Det kommer bli ett par tuffa veckor men tillsammans med 29 andra ambitiösa deltagare och med stöd från grymma lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

Och kanske bäst av allt? Vi har bevis för att det fungerar, vid årsskiftet har vi utexaminerat fem Accelerated Learning Programs inom IT och kommer ha ca 140 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i skarpa IT-projekt.

Så ta chansen att göra det du har funderat på, att bli en grym IT-konsult! Gå in på vår hemsida Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy. Sista ansökningsdatumet är den 27e november så klicka dig in redan idag!

Information om utbildningen

Intensivutbildningen i Java varar från 16 januari 7 april. Därefter har du en 5 dagars utbildning i PHP och denna hålls också i Stockholm. Allt startar med ett första logiskt test, därefter får du direkt veta om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Praktisk information
  • Start: Utbildningen startar den 16 januari och du kommer vara på plats hos Zmarta den 17 april
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Utbildningsort: Stockholm
  • Arbetsort: Ängelholm
  • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
  • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort de inledande testerna.
  • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Vad är academy?

Vi är övertygade om att tiden nu är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad kandidater kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Academy få en känsla för utbildningen här!
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
IT-Konsult
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.