Country Support inom IT & Technology till Zmarta Group

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Har du en bakgrund inom support, kravhantering eller IT-drift och redo att ta nästa steg i karriären? Är du van att arbeta metodiskt och strukturerat med fokus på funktionalitet? Är du relationsbyggande och trivs i en organisation med ett högt förändringstempo?

Då kan rollen som Country Support inom IT & Technology hos Zmarta vara något för dig?

Information om uppdraget

Country Support är en roll inom Technology-gruppen. I rollen skall du stötta landsdimensionen i vår matrisorganisation. Country Support samlar in, hanterar och driver ländernas krav, önskemål och förändringar inom ramen för vår funktionella och operativa drift. Du skall vara ansiktet mot och landets kontakt och koordinator för IT-drift, utveckling och våra processer i det dagliga. Vi vågar garantera att dina blivande kollegor i de olika länderna kommer att se dig som en mycket värdefull person och du är verkligen efterlängtad av många!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zmarta Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Zmarta Group.

Arbetsuppgifter

Som Country Support är det din uppgift att ha absolut kontroll på våra länders olika problem och driftsförutsättningar. Fokus kommer ligga på våra webbsajter och tillhörande back-end. Starten på din dag är därför att se över driftläget och sammanställa problem som behöver hanteras. Din känsla för att prioritera och hämta in mer kunskap kommer sedan leda dig vidare i ditt arbete att avhjälpa eller specificera problemen djupare. Du deltar löpande i projekt och agerar stöd för utvecklare när ländernas olika projekt hanteras på utveckling.

För att ha helheten finns det en uppsättning verktyg som du använder för att skapa dig en överblick av dagsläget. Dessa spänner över rent tekniska mätsystem till vårt. Du kommer såklart bli en riktig virtuos i att hantera och tolka dessa system målet är att vi ska vara proaktiva snarare än reaktiva i vår övervakning. Du tar såklart aktiv del i att lösa problem eller finna vägar runt olika frågeställningar som uppkommer.

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du är metodisk och har lätt för att fånga upp signaler om problem. I vissa fall ser vi att en analytisk ådra kommer göra det lättare för dig. Inte minst är du kommunikativ och utåtriktad på så sätt att du har en daglig och obehindrad kontakt med företrädare i de olika länderna. Rollen kommer innebära resor då och då till länderna för att ge support på plats men också för att på plats skapa dig en god uppfattning om hur arbetet kan skötas på bästa sätt.
Din roll kommer att vara kommunikativ med nära samarbete med utvecklingsavdelningens 25 engagerade medarbetare baserade i framförallt Ängelholm. Du kommer att delta och vara delaktig i flera projekt. En stark vilja att lära och utvecklas är en självklarhet både för dig och för oss.

Vi söker dig som

Har en utbildningsbakgrund med inriktning mot IT, systemvetenskap, affärssystem eller att du har erfarenhet av arbete med affärssystem eller t ex som ansvarig för en helpdesk. Vi utgår ifrån att du har några års arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter.

I denna rekrytering lägger vi även fokus på dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen så krävs det att du som person:
 • Är strukturerad och metodisk
 • Är ansvarstagande och drivande
 • Är en god relationsbyggare
 • Har teknisk förståelse
 • Är intresserad av att växa och ta större ansvar framöver
Det är ett krav att kunna kommunicera väl via tal och skrift på svenska och engelska. Fler språk kopplat till företagets verksamhet är meriterande.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse med Zmarta Group
 • Placering: Ängelholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anders Larsson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group har nyligen förvärvats av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag.

Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, can do-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.
Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.