Test Developer till Zmarta Group

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är du intresserad av testverktyg, automation av test och testning av administrativa system? Vill du vara en del av ett kreativt IT & Utvecklingsteam som spelar en nyckelroll i företaget? Då har vi en utmanande roll i expansivt bolag med en spännande digitaliseringsresa framöver som vi vill ha med dig på!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Zmarta Groups räkning en Test Developer. Intresset för Zmartas fristående tjänster inom bl.a. privatlån och försäkringar växer starkt vilket ställer än högre krav på deras IT-avdelning och utvecklingen av system. Med anledning av detta stärker nu Zmarta Group upp med en Test Developer som kommer att omsätta teststrategin i praktiken.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zmarta Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Zmarta Group.

Arbetsuppgifter

Som Test Developer kommer du att realisera vår teststrategi. Du kommer skapa och bygga upp vårt testramverk i samarbete med vår Test Lead och andra som arbetar med kvalitetssäkring och test inom utvecklingsgruppen. Du kommer samarbeta med utvecklare, projektledare och såklart andra i testroller både internt och externt. Dina uppgifter komma spänna över hela projektcykeln så dina dagar kommer vara varierade och fulla av nya uppgifter att lösa. Vi är i uppbyggnadsfasen av vår teststrategi så exploratory testning är en självklar del i arbetet.

Testning i olika skepnader vara en viktig del av din roll. Du bör därför vara lite skönt beslutsam i frågor kring test och testutfall. Du gillar att testa och hitta felen. Du drivs av ordning och reda och blir till en liten terrier om det inte är strukturerat.

För att vara framgångsrik i denna roll så behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade och manuella tester och det är betydelsefullt att du känner dig trygg med verktygen.

Teknik vi idag arbetar med är PHP, MySQL och koncept inom molnet (AWS) tillämpas i allt större utsträckning. Vi skapar spårbarhet med JIRA och använder främst Selenium för automation.

Din roll kommer att vara kommunikativ med nära samarbete med utvecklingsavdelningens 25 engagerade medarbetare baserade i Ängelholm och i Indien. Du kommer att delta och vara delaktig i flera projekt.

Vi söker dig som

Vi vill att du har ett par års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter och gärna med en teknisk bakgrund, men störst vikt kommer att läggas vid din skicklighet av genomförandet. Du kommer att vara med att utforma rollen delvis på egen hand och därmed är det viktigt att du har ett starkt eget driv, är ansvarstagande och självgående.

I denna rekrytering lägger vi även fokus på dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen så krävs det att du som person:
 • Är strukturerad och metodisk
 • Är ansvarstagande och självgående
 • Är snabb!
 • Har stor teknisk förståelse
 • Är intresserad av att växa och ta större ansvar framöver
Det är ett krav att kunna kommunicera väl via tal och skrift på svenska och engelska. Fler språk kopplat till företaget verksamhet är meriterande. För att kunna leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder och partners är vi övertygade om att test är en nyckelfaktor och du kommer därför ha en viktig roll!

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse med Zmarta Group
 • Placering: Ängelholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anders Larsson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group har nyligen förvärvats av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag.

Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, can do-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.
Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.