Administrativ assistent till ledande bygg- och anläggningsföretag

Framtiden · Administration · 30 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund sitter du som spindeln i nätet och arbetar nära platschef och produktionspersonal på ett av företagets större projekt i Ängelholm. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och det är därför viktigt för oss att du är prestigelös och ser alla uppgifter som lika viktiga och ser till att de utförs korrekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Protokollskrivning (skriva utkast till samordningsmöten, veckomöten etc.)
  • Hantera uppdatering av ID-06, sekretessförbindelser, personalfrågor.
  • Uppdatera ny personal med arbetsplatsinformation, rutiner, behörigheter etc.
  • Hantera logistikförberedelser
  • Assistera Platschefen med administrativa uppgifter
Din profil

Du som söker detta uppdrag är serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga och ett förtroendeingivande sätt. Som person gillar du att ta eget ansvar, har hög integritet och är självständig. Du är strukturerad, noggrann och inspirerande samt har en god planeringsförmåga och har förmågan att hela tiden arbeta proaktivt med dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har god datorvana samt mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, inställning och engagemang.

Krav
  • Goda administrativa kunskaper
  • Goda kunskaper i engelska, både i skrift och tal
  • Strukturerad, noggrann och prestigelös
  • Kunskap om byggprocesser/hantverkaryrket (meriterande)
Villkor

Ort: Ängelholm
Omfattning: 75-100%
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Vår kund är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 14 000 anställda och en omsättning överstigande 45 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.