Jobbcoach/Handledare

Om jobbet

Palm & Partners är effektiv omställning, bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder och kandidater.

I vårt projekt "Stöd och Matchning genom Palm & Partners" arbetar vi med att ge deltagarna i förutsättningar för att nå den reguljära arbetsmarknaden så fort som möjligt.

Vi söker en handledare som ska arbeta i Klippan och Perstorp och en del på övriga kontor i nordvästar Skåne. Är du arabisk talande är detta ett plus.

Arbetsbeskrivning
Som Handledare/jobbcoach arbetar du med att hjälpa individer att komma närmare arbetsmarknaden.

I projektet arbetar du med människor, såväl enskilt som i grupp. Arbetet följer en grundläggande metodik där deltagarnas kunskaper, färdigheter, vilja, motivation och styrkor tas till vara för att hitta varje persons unika nästa steg mot arbetsmarknaden. Som handledare/jobbcoach organiserar, leder och genomför du insatser, som syftar till att deltagarna ska komma närmare arbetslivet.

I ditt arbete ingår att aktivt söka efter jobbmöjligheter, som matchar deltagarens kunskaper och kompetens. Du fungerar som ett stöd till deltagaren genom hela processen mot arbete, genom regelbunden coachning och uppföljning. Detta genom att hjälpa till med: CV, aktuella jobbuppdrag på marknaden, datahjälp för deltagarna, hitta nya vägar ut på arbetsmarknaden samt intervjuträning. Kontakter med näringslivet är en viktig del i arbetet då vi löpande anordnar besök till vårt projekt samt att vi även ordnar studiebesök ute hos olika arbetsgivare.

Utbildning
Det är ett krav att du har högskoleutbildning, minst 120 poäng. Du skall ha utbildning inom ekonomi, arbetsvetenskap, pedagogik, beteendevetenskap eller relevant utbildning för arbetsuppgiften.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att coach människor till nya jobb, alternativt haft personalansvar.Tidigare samarbete med Arbetsförmedlingen är meriterande. Det är också viktigt att du har lokala kontakter i näringslivet inom Klippan med omnejd.

Du har god datavana med kunskaper i olika Office-program samt kunskaper i hur man effektivt använder Internet i jobbsökandet.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas med uppdraget som handledare/jobbcoach ser vi att du är energisk, engagerad, har stort tålamod och drivs av att se resultat av dina prestationer. Du har ett coachande förhållningssätt, förståelse för människors olika förutsättningar, och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Som person är du pedagogisk, social, utåtriktad och orädd. Det är en självklarhet att du har ett eget nätverk av företagskontakter, och en förmåga att, skapa och bibehålla nya arbetsgivarkontakter. Vidare är du van att arbeta självständigt och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta i högt tempo, i en dynamisk miljö.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor. Det är ett krav att du har högskoleutbildning. Du får gärna ha utbildning inom pedagogik, beteendevetenskap eller relevant utbildning för arbetsuppgiften.

Ansökan
Vi erbjuder dig en flexibel organisation med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.
Våra värderingar som vi lever efter är att vi skall vara engagerade, effektiva och skapa resultat.

Närmare upplysningar kan du få av Erik Holmström, 0705-98 51 73. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 11 septemberIntervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Erik Holmström, 0705985173

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 sept

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.