Junior affärsutvecklare

Framtiden · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Är du i början av din karriär? Vill du jobba med förbättringsarbete inom marknadsföring? Trivs du i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med förbättringsarbete av verksamheten både i stort och smått med huvudområdet telemarketing och direktmarknadsföring. Med utgångspunkt i detta arbetar du också aktivt med att identifiera eventuella möjligheter till korsförsäljning mellan olika produktområden. Med stöd från företagets analysavdelning kommer din uppgift vara att omsätta analysunderlag till praktisk verklighet. Dina arbetsuppgifter kommer därmed att innefatta:
  • Säkerställa att vi ställer oss rätt frågor och därmed mäter rätt saker
  • Utifrån underlaget från analysavdelningen dra slutsatser och komma med förslag på aktiviteter för optimering av verksamheten
  • Aktivt driva förbättringsarbetet framåt
  • Följa upp resultat
Din profil

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för siffror och analytiskt arbete. Vi ser gärna att du också har ett grundläggande ekonomiskt företagstänk. Som person är du prestigelös, kommunikativ och ansvarstagande. Då rollen innebär att du kommer ha många bollar i luften ser vi gärna att du är stresstålig.

Skallkrav
  • Utbildning inom relevant område
  • Någon form av erfarenhet av förbättringsarbete
  • Goda kunskaper i Excel
Meriterande

- Erfarenhet av transaktionsbaserad bransch

Villkor

Placering: Ängelholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Affärsutvecklare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi tror att du som söker gillar att arbeta under högt tempo och i en föränderlig miljö. Då du i rollen som produkt- och processpecialist kommer att driva förändringsförslag tror vi att du har förmåga att skapa inspiration, motivation och förståelse. Eftersom du utgör en länk mellan flera av företagets affärsområden ser vi att du också har god kommunikationsförmåga och möjlighet att se till såväl helhet som till detaljer.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.