Produkt- och processpecialist till Zmarta Group

Om jobbet

Är du förbättringsinriktad och van att sitta i en roll mellan operativ verksamhet och IT? Har du erfarenhet inom Product Management? Är du resultatinriktad och trivs i en organisation med ett högt förändringstempo?

Då kan rollen som Produkt- och processpecialist hos Zmarta vara din nästa utmaning?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Zmarta Groups räkning en Produkt- och processutvecklare. Intresset för Zmartas fristående tjänster inom bl.a. privatlån och försäkringar växer starkt och de behöver därför förstärka sitt Produktteam med dig som kan hjälpa oss att optimera verksamheten genom ditt passionerade intresse för projekt, processer och produktutveckling, såväl online som offline.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zmarta Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Zmarta Group.

Arbetsuppgifter

I rollen som Produkt- och processpecialist ingår du i Produktteamet Privatlån som brinner för att förstå våra kunders behov och som strävar efter att skapa en så hög användarvänlighet och funktionalitet som möjligt för vår breda och internationella kundpanel. I stora som små projekt kommer du tillsammans med beställare ifrån olika länder och avdelningar samt IT, att utveckla, optimera och förbättra våra processer och flöden. Du kommer att få stor insikt i vår affärsmodell, jobba brett genom hela kedjan, från ax till limpa, och det kan även bli aktuellt med involvering i affärsområden som ligger utanför privatlån. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Vara länken mellan IT, produktägare och beställare när det gäller att samordna och leda de små och stora förbättringsprojekt avdelningen vill driva, och där ett agilt arbetssätt är ledstjärnan
 • Säkerställa att alla processer och flöden fungerar som de ska, med ett stort fokus på kunden och på ett antal nyckeltal längs kundresan
 • Arbeta nära IT för att lösa problem, prioritera, testa samt driva projekt
 • Studera nuvarande arbetssätt och komma med förbättringsförslag på optimering av produkt Privatlån med dess arbetssätt och processer
 • Samarbeta med försäljningschefer, säljledare, analytiker och partneransvariga för att förstå allas behov och driva en utveckling
Tjänsten rapporterar till Produktägaren för Privatlån.

Vi söker dig som

Vi utgår ifrån att du har högskoleutbildning inom tex. ekonomi, affärssystemsutveckling, systemvetenskap, projektledning eller motsvarande med relevans för tjänsten. Du har dessutom 3-5 års kvalificerad erfarenhet av Product Management och arbete med förbättringar kopplat till processer och flöden (gärna i Visio eller liknande), har goda kunskaper i affärsmodellering (t.ex. BPMN) samt omvittnad god analysförmåga.
Du har troligen erfarenhet av digital tjänsteutveckling, och har ett genuint digitalt mindset. Du har erfarenhet av arbete med konsumentinriktad försäljning både online och offline samt förstår betydelsen av UX och design för att skapa en attraktiv helhetsupplevelse för våra värdefulla kunder.

God och tydlig kommunikationsförmåga, på såväl svenska som engelska, är viktig för att lyckas i rollen och du är lika duktig på att skapa dig en överblick och se helheten som att arbeta med detaljer. Liksom Zmarta jobbar du hands-on, är praktiskt inriktad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

Excel kommer att bli ett av dina arbetsverktyg men det är också viktigt att du är kompetent inom övriga delar av Office-paketet.
Du trivs med förändringar i högt tempo, har en hög grad av flexibilitet, är resultatinriktad och ansvarstagande samt har en personlighet som skapar inspiration, motivation och förståelse för de förändringsförslag du driver.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse med Zmarta Group
 • Placering: Ängelholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anders Larsson, 040-25 44 09
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Ängelholm
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group har nyligen förvärvats av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag.

Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, can do-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete.
Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla.