Willhem söker bovärdar till Trollhättan

Willhem AB · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Nu söker vi flera engagerade och serviceinriktade bovärdar till vårt områdeskontor i Trollhättan då vi vuxit på orten. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av områdets förvaltare ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.

Willhems fastigheter i Trollhättan ligger främst i Torsered, Stavre, Karlstorp, Hjortmossen och Centrum. Totalt har vi 700 lägenheter i Trollhättan.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
  • utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
  • utföra besiktningar vid av- och inflyttning
  • planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
  • beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
  • tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
  • driva mindre projekt
  • ansvara för att uppdatera energiuppföljningen månadsvis
Utbildning & erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast 11 december. Vi undanber oss ansökningar via e-post. Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta personaladministratör Caroline Nord på tel 031-788 70 43 eller caroline.nord@willhem.se.

Tillträde: Den 1 mars 2017

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid

Lön: Fast lön
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vill du bli en av oss?

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende.

Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.

Är du vår nya kollega?


Hitta hit

Trollhättan Visa på karta

Visa var