Willhem söker bovärdar till Borås

Om jobbet

Willhem växer i Borås och söker nu flera engagerade och serviceinriktade bovärdar med kundfokus till vårt områdeskontor i Borås.

Under ledning av våra förvaltare har du som bovärd en viktig roll i verksamheten då du kommer arbeta med daglig tillsyn och skötsel av våra fastigheter. Du kommer att utföra felavhjälpande underhåll, rondering av fastigheterna och även utföra egna besiktningar. I din dagliga kontakt med våra kunder är uppföljning och återkoppling till hyresgästerna en viktig del.

Du kommer även att ha kontakt med externa entreprenörer och leverantörer i de fall då specialistkompetens krävs, samt arbeta med uppföljning och beställning av arbeten.

Totalt har Willhem idag 3348 lägenheter spridda över flera stadsdelar på bland annat Druvefors, Kristineberg, Sjöbo, Trandared och i Centrum.

Utbildning & erfarenhet
Vi söker dig med några års erfarenhet från fastighetsrelaterad verksamhet och som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighet eller teknik.

Du har god datorvana och vana av att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel. Erfarenhet av besiktningar är meriterande. Krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person, är du resultatinriktad och gillar att ta ansvar samt ge professionell service till våra kunder i alla lägen. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev senast 11 december. Vi undanber oss ansökningar via e-post. Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta förvaltare Kjell Andersson på tel 033-4006217 eller kjell.andersson@willhem.se.

Tillträde: Den 1 mars 2017

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid

Lön: Fast lön
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vill du bli en av oss?

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende.

Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.

Är du vår nya kollega?


Hitta hit

Visa var