Vill du vikariera på heltid i högstadiet i Lerums kommun?

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du få möjligheten till en bred arbetslivserfarenhet inom den kommunala skolan och skapa värdefulla kontakter? Då har vi jobbet för dig!
I samarbete med Lerums kommun söker vi nu flexibla personer som vill jobba som lärarvikarie i årskurs 7-9.

Lerums kommun ligger ca 2 mil från Göteborg och här bor cirka 40000 personer. Lerum är en modern kommun med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. Du tar dig hit smidigt med pendeltåget som går regelbundet från Göteborgs Centralstation, resan tar under 20 minuter.

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie, på deltid (50 till 75 %) eller på heltid. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå i minst 6 månader. Oavsett om du jobbar som timvikarie eller på deltid/heltid kommer du ingå i en vikariepool och därmed oftast bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt. Du kommer att få jobba på olika skolor beroende på hur behovet ser ut. Det kommer finnas arbetspass hos alla årskurser i högstadiet. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera utifrån vår kunds behov.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till Lerums kommun. Det finns efter din anställning hos oss goda möjligheter att bli övertagen av kunden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten som vikarie i högstadiet krävs det att du brinner för barn och ungdomar.

Det är meriterande om du:
  • Studerar till lärare alt. redan har examen från lärarutbildning på högskola/universitet
  • Är du inte behörig lärare söker vi dig med ämneskompetens inom olika ämnen, alternativt om du har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig
Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Du har god förmåga att arbeta i team med både barn och vuxna samt en stark empatisk förmåga. Vidare är du en flexibel person som kan gå från en arbetsuppgift till en annan med kort varsel. Att du är flexibel är även viktigt då du kommer att få hoppa in med kort varsel. Du talar, skriver och förstår svenska språket bra för god kommunikation och har god datorvana för att kunna genomföra undervisning med datorer.

För att jobba som lärare måste du ha ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/ Är du den vi söker?

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så sök tjänsten redan idag.
Jobbfakta
Ort
Lerum
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!