Vikarier på heltid inom grundskolan sökes till Lerums kommun

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du vikariera på heltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett antal tjänster inom grundskolan.
Du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Lerums kommun vikariesamordning, arbetstiden gäller vardagar och dagtid. Arbetstiderna varierar utifrån kundens behov och beräknas att starta omgående.

Kunskaper för uppdraget

Personliga egenskaper vi efterfrågar är: - god samarbetsförmåga - god empatisk förmåga - flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och självgående. Om du har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/
Jobbfakta
Ort
Lerum
Anställning
Heltid
Vikariat
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!