Vik Förskollärare, 75-100 % Ödenäs förskola

Om jobbet

Arbete på förskola med barn 1-5 år. Du ska planera och organisera aktiviteter för en grupp förskolebarn 1-5 år och ansvara för barnens utveckling och lärande

Kvalifikationer
Vi söker dig som: - Har förskollärarutbildning eller utbildning mot de lägre åldrarna, inriktning förskola. Vi söker dig som har ett stort engagemang för små barns utveckling och lärande. Om du brinner för språkutveckling, vill vara med och utveckla vår pedagogiska dokumentation och har en god samarbetsförmåga, är flexibel och påhittig och inte rädd för nya utmaningar då är du den vi söker. Välkommen med din ansökan. Vi är nyfikna på dig, hoppas att du är nyfiken på oss och vårt arbete.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk i förvaltningens personalplanering. Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Carina Koch Samuelsson, 0322-617275

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om arbetsplatsen

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - "Lights in Alingsås". Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. Ödenäs ligger naturskönt ca 15 km från Alingsås tätort och ca 15 km från Hindås i nära anslutning till Bollebygds kommungräns. Ödenäs förskola ligger i anslutning till fritidshemmet och skolan. Enheten är liten och här arbetar idag totalt 10 personer inom olika professioner. Förskolan har en 1-3årsavdelning och en 4-5 årsavdelning med sammanlagt 34 barn. Vi ser en ökning av barnantalet inom en snar framtid därför utökar vi nu vår bemanning med ytterligare förskollärare.